Taal: 
  • Header foto 1
  • Header foto 1

Grondankers voor uitneembare klimrekken en turntoestellen


Grondankers zijn ontworpen om klimrekken en turntoestellen snel te kunnen plaatsen en weer verwijderen indien dat gewenst is. Bijvoorbeeld om het grasmaaien te vergemakkelijken of indien het toestel tijdens de wintermaanden in de opslagruimte gezet moet worden.

Tevens is dit sysyteem te gebruiken om het toestel op meerdere locaties te kunnen plaatsen met de stevigheid van een vast geplaatst toesel.

De grondankers zijn geschikt voor alle toestellen die gebouwd zijn van stalen buis met een diameter van 34 mm.

Per staander van een toestel is een anker nodig. Wilt u het toestel op meerdere locaties kunnen plaatsen, dan dient het aantal ankers te worden uitgebreid.

De ankers hebben een lengte van 70 cm en dienen vast gezet te worden met wat beton**. De staander van het toestel kan vervolgens 40 cm diep in het grondanker worden gestoken zodat een stevige verbinding ontstaat.
De ankers worden geleverd met een duidelijke plaatsingsinstructie, een kunststof dop aan de onderzijde om inlopen van beton te voorkomen en een losse rubberen dop om te voorkomen dat er zand en vuil in het anker valt als het klimrek/turnrek niet geplaatst is.

Art.nr 5050106   Prijs per stuk € 27,50

**In harde ondergronden , zoals klei of keileem kunnen de ankers wellicht zonder het gebruik van beton, gewoon in de grond geslagen worden, eventueel met behulp van voorgeboorde gaten.


.
Afbeelding 1