Taal: 
  • Header foto 1
  • Header foto 1

TURNTOESTELLEN

Hier kunt u het standaardassortiment turntoestellen van Klimrek.nl bekijken en bestellen. Wij hebben toestellen voor u in een kinderversie (Kids) met een buisdiameter van 34 mm en een volwassenenversie van 42 mm. Bijna ieder turntoestel is te bestellen in 2 varianten, met (compleet pakket) of zonder bijpassende grondplaten.

De afbeeldingen zijn per type toestel hetzelfde, om het overzicht voor u zo duidelijk mogelijk te houden. De specificaties zijn zichtbaar als u op de betreffende foto klikt.

Als u een toestel zonder platen besteld, is het niet mogelijk om daar later wel grondplaten bij te bestellen, omdat de ondergrondse montage van het turntoestel verschilt per variant. Bedenk dus goed of u zelf beton kunt/wilt maken om het toestel vast te zetten, of dat u de grondplaten mee wilt bestellen. Heeft u hulp nodig bij het bestellen, of heeft u vragen? Bel tot 22.00 uur naar 06 4507 1117 of neem op een andere manier contact met ons op.

Gezien de complexiteit van de turnmaterialen en hun diverse toepassingen, geven wij de voorkeur aan een persoonlijke aanpak bij het behandelen van uw bestellingen.


Pagina 1 van 1